Calatoriile

Viata este o calatorie...in timp

Simbolurile...

sunt cheia intelegerii trecutului si viitorului

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

24 iun. 2010

1 An de la moartea lui Michael Jackson


Dincolo de toate articolele de astazi, in care se vorbeste mai mult de averea colosala postmortem a lui Michael Jackson, mi-am amintit astazi ca prin anul 2008 marele cantaret era inca denigrat prin presa de scandal si tavalit prin praf.
Nu inteleg cum se face ca "apreciem" un om numai dupa ce a murit? Sau cum se face ca oamenii buni, care au trasmis prin cantecele, scrierile lor, mesaje pline de bunatate oamnilor, sunt facuti nebuni, pedofili, sifilitici sau mai stiu eu cum? (un alt exemplu este Mihai Eminescu al nostru care a ramas in memoria poporului nostru ca un om nebun, fustangiu si sifilitic).
Stie cineva cine este in spatele acestor RAUTATI?! Chiar as vrea sa imi trimiteti pareri.

22 iun. 2010

Codex Alimentarius


Codex Alimentarius a fost adoptat de tara noastra inca din anul 2009 luna mai. In luna decembrie deja drumul era netezit pentru intrarea in Romania a alimentelor tratate cu substante puternic cancerigene. Insa ceea ce nu se stie este ca testarea s-a produs deja in masa in Romania, inca din anul 2007! Nu pe animale cobai, ci pe oameni, pe NOI.

De ce insa ziarele si televiziunile nu prea au dezbatut aceasta problema?

Pentru cei care nu stiu, Codex Alimentarius este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, ce a elaborat un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii ce pretinde ca se ocfupa de sanatatea noastra stau Natiunile Unite, Organizatia Mondiala a Sanatatii si marile carteluri farmaceutice, plus bancile internationale. O combinatie letala,nu?

Desi unele persoane sustin sus si tare ca nu este nimic in neregula cu Codex Alimentarius, nici cu legumele si fructele modificate genetic, pline de initium si alte sibstante cancerigene, dragii mei, va anunt totusi ca Romania este prima tara din LUME care a aprobat acest ordin alimentar! Si statisticile arata ca rata mortalitatii cauzata de cancer, in radul copiilor-ATENTIE!, si al tinerilor pana in 30 de ani, a crescut alarmant.

Prin pactul pe care conducatorii nostri l-au incheiat cu diavolul, tara noastra este OBLIGATA sa stropeasca toate culturile de legume prezente in toata mancarea nostra de zi cu zi: strugurii, cartofii, ceapa, morcovii si rosiile, cu INITIUM.

Sunt multe de spus, si pentru cei cu gandirea de genul "mie nu mi se poate intampla", tot ce va spun aici va parea o iluzie, o poveste cu bau-bau.

Insa Internetul, pe langa faptul ca imprastie multe rele in toate colturile lumii, este folosit si de oamni care trag semne de alarma. Urmati "indiciile" imediat urmatoare. Nu vreau sa intoxic pe nimeni cu 1001 de linkuri, de aceea am postat numai doua.


Va rog sa urmariti un singur interviu de pe postul TVR1, din care puteti intelege mai bine ce se intampla.



Datorita faptului ca noi, romanii, din pacate nu am avut o educatie alimentara, si pentru ca din '89 incoace s-au deschis portile pentru multe multe "alimente" din ce in ce mai toxice pentru organismul uman, va recomand sa evitati cumpararea de fructe, legume din supermarketuri, cititi etichetele produselor alimentare pe care le cumparati (chiar si produsele care par cu mai putine E-uri au trecuta denumirea lor stiintifica, asta pentru ca asa isi face ANPC-ul treaba in Romania), nu consumati fructe si legume care nu sunt de sezon, nu cumparati fructe si legume tip "fotomodel"-asa le zic eu, si nu ma refer la 90-60-90 :).

Fructele si legumele care nu sunt de sezon sunt importate din alte tari. Gansiti-va intai la drumul pe care il parcurg pana cand ajung la noi, si apoi la viata de raft pe care o au! Cam lunga nu, si dupa asa un drum, ajung la noi in stare perfecta. Sper ca v-am dat de gandit!

Inseamna ca nu am scris acest articol degeaba. Si mai exista foarte multe pe Internet! Cautati!

Doamne ajuta!

De ce Aripile lui Rafael?


Aceasta fiind prima mea "intalnire" cu voi, am sa va deslusesc motivul pentru care am ales sa numesc acest "colt de ganduri" Aripile lui Rafael.
Numele Rafael semnifica "vindecatorul divin" sau "Dumnezeu vindeca". El are in grija vindecarea pamantului si a locuitorilor lui, este protectorul vanturilor de seara, pazitorul Cpacului Vetii din Gradina Edenului, inger al caintei, al rugaciunii, al iubirii, al bucuriei si al luminii.

Dar Rafael este mai ales ingerul vindecarii; si ne invata ca sanatatea perfecta este atunci cand dragostea inunda total inima, mintea, intregul corp. O persoana nu este niciodata bolnava daca este plina de dragoste. Daca este incercata de boala, acesta este un semn de lipsa de iubire datorata unei tristeti, furii, gelozii, ranchiuna sau un sentiment negativ care trebuie identificat, inteles, si inlocuit cu iubire.
In Biblie nu apare deloc cu denumirea de Rafael, ci este numit numai inger. Eu totusi inclin sa cred ca fiecare inger are un nume al lui, ca si noi oamenii dealtfel, si ca ei sunt mijlocitori intre pamant si Ceruri .