Calatoriile

Viata este o calatorie...in timp

Simbolurile...

sunt cheia intelegerii trecutului si viitorului

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

15 aug. 2011

STOP ridicarii abuzive a masinilor!!!

Toti locuitorii sectorului 6 al capitalei (sector cunoscut pentru locurile de parcare insuficiente), sunt invitati incepand de astazi 15 august 2011 sa semneze petitia prin care nu se vor mai lasa umiliti si jecmaniti de "hingherii de masini". Trebuie sa le dam de inteles guvernantilor ca noi, cetatenii, nu avem numai obligatii, ci si DREPTURI!   

In acest sens, potrivit Constitutiei, este nevoie de 100.000 semnaturi pentru sustinerea proiectului deja initiat si introdus in parlament, prin care, IMPREUNA, vom schimba aceasta lege.

Aceasta actiune a fost demarata de catre dl. Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Ştefan Florescu – Din suflet, pentru suflet”.
Durata actiunii este 15 august - 15 septembrie a.c. Exista 10 corturi in sectorul 6 amplasate în zona pieţelor agro – alimentare şi marilor intersecţii. 
1. bd. Ghencea nr. 30 (capătul tramvaiului 41)

2. str. Drumul Taberei nr. 90 - Piaţa Valea Ialomiţei

3. str. Drumul Taberei nr. 122-124 - Piaţa Chilia Veche

4. str. Drumul Taberei nr.18 - Piaţa Orizont

5. str. Drumul Taberei nr. 34 ( în faţa complexului alimentar)

6. str. Drumul Taberei nr.42 - Piaţa Drumul Taberei

7. bd. Iuliu Maniu nr. 134 – 140 - Piaţa Gorjului

8. bd. Iuliu Maniu nr.73 – 92 - Piaţa Veteranilor

9. bd. Iuliu Maniu nr. 38 - 42 - Pasajul Lujerului

10. Calea Crângaşi nr. 29 - Piaţa Crângaşi


 NUMAI IMPREUNA PUTEM SCHIMBA CEVA!!!

PS: "hingherii de masini" sunt o firma PRIVATA care a facut avere pe spinarea noastra, fara a avea vreo obligatie de a amenaja parcari! Va intrebati a cui este fima privata? Cred ca stim cu totii raspunsul!


12 aug. 2011

Androizii - amenintarea omenirii

De ce zic o amenintare la adresa noastra? Nu ma gandesc totusi la ceva gen "Terminator" (desi nu neg ca acest lucru ar putea fi posibil). Insa stiinta a evoluat intr-atat de mult deja, in special robotica, incat androizii se aproprie extrem de mult de infatisarea umana.

Androizii au functii deosebite acum: pielea este fabricata din silicon, respira (desi nu au nevoie pt ca nu sunt vii), au mimica faciala, isi misca pleoapele intr-un mod natural si pot purta o conversatie. Pot chiar si simti durere, in sensul ca daca ii stragi bratul prea tare va replica cum ca il ranesti (desi practic nu simte nimic).

De unde vine pericolul pentru oameni? Din perspectiva locurilor de munca. Androizii, in mai putin de 10 ani ne vor putea inlocui cu succes. Vor fi preferati de angajatori pentru ca, ei bine, androizii nu cer salariu, pot face ore suplimentare oricand si oricat, nu au nevoi fiziologice, nu se pot razvrati. In felul acesta, oamenii vor fi fortati sa accepte si mai multe incalcari ale drepturilor, precum si salarii mizere, numai pentru supravietuirea zilnica.

Vizionati mai jos cum arat un android si ce poata sa faca. Mentionez ca androizii au aparut inca din anii 2008-2009 la acest nivel.