20 mai 2011

Se vrea o Roamnie dezbinata pana in 2012!

Anul acesta mai mult decat oricand, noi Romanii suntem privati sistematic de drepturile esentiale ale unor cetateni liberi:

  • accesul la servicii medicale vor deveni un lux (asta cu toate ca platim taxe lunar) vezi stirea despre inchiderea spitalelor
  • accesul la invatamant se restange (vezi stire despre inchiderea multor scoli)
  • Codul Muncii a fost modificat astfel incat angajatorii sa aiba mana libera la “zburat” angajatii fara nici o opreliste, si de a mai micosra inca o data salariile pe motiv de criza (parca iesisem din criza la 1 apilie, nu? Aceasta declarative fiind de fapt o batjocura la adresa Romanilor din partea lui Boc – 1 aprilie! Intelegeti)
ROMANI, NI SE PREGATESTE CEVA! Divizarea tarisoarei noastre dragi!!! Nu este nici o gluma! Pana in anul 2012, basescu vrea sa
desfiinteze judetele Romaniei (apropos, primul judet atestat documetar dateaza de pe vremea lui Mircea cel Batran in 1932 judetul Valcea)
Daca in momentul de fata avem 41 de judete + Bucuresti-ul, domnul baselu vrea sa ramana numai 16! Nu judete ci regiuni! Daca va intrebati poate de unde a rasarit ideea, ei bine, din partea UDMR-ului! Care se pare ca atat de mult l-a lins in ….fund pe baselu si atat de bine, incat acesta le-a ramas evident- PROFUND indatorat! (voturile trebuiesc rasplatite, nu?)

Mai mult, se pare ca Senatul déjà a aprobat tacit aceasta ..initiativa! si de trei luni aceasta se afla si pe masa deputatilor.

Motivul evocat este ca “tara este organizata prost d.p.d.v. teritorial, si nu se poate stimula dezvoltarea” WHAAAAT???? INSA MOTIVUL REAL ESTE UN ALTUL, care vizeaza pierderea unor teritorii romanesti!!!
Ce va rezulta in urma acestei reorganizari? Nimic mai mult decat unirea judetelor Mures, Harghita si Covasna intr-o noua regiune ungureasca, care va asigur, va fi si autonoma, iar astfel Romania va fi dezbracata de propriul pamant, pecum o femeie siluita! Tinutul Secuiesc va fi reconstituit!


Liderul deputatilor UDMR, Mate Andras Levente a avut curajul sa declare : "Noi am gândit aceste regiuni statistice care trebuie redesenate. INSISTAM pe varianta depusă de noi. Susţinem în continuare că Mureş, Harghita şi Covasna ar trebui să fie o regiune, dar subliniez că nu este vorba de o împărţire în funcţie de componenta etnică, ci în primul rând tradiţii şi de zona geografică, aşa cum, de exemplu, avem zona Făgăraşului; Până în 2012 proiectul TREBUIE adoptat, iar Parlamentul este cel care va decide prin vot".

Dragi frati romani, ne-am lasat dezbracati de drepturile noastre, umiliti si calcati in picioare, dar daca vom lasa se se intample acest lucru abominabil, sa ne lasam tara noastra sa ne fie FURATA!, cu propria noastra vointa, iar noi sa vegetam in continuare ca si cum am trai in alta lume si precum am fi simpli spectatori la un film (care este oricum filmul vietii noastre), atunci asta va insemna, si va spun fara nici o exagerare, MOARTEA definitiva a poporului Roman. A vointei noastre, si a urmasilor, urmasilor nostri!!!!

3 comentarii:

Ăștia se grăbesc cu regionalizarea, căci PDL-ul le cântă în strună, fiind la mâna lor... Vor o regiune Mureș Harghita Covasna bazată pe o clară componenta etnică... până în 2012, că după aia, e mai greu... cu un alt guvern...

Asta daca nu face baselu o magie si modifica constitutia. stiu eu ce stiu!

Cred ca ti-am citit toate articolele si mi se par foarte ...adevarate!

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!