9 apr. 2011

Rain Man si Industria Muzicala


Vreau sa va supun atentiei un film documentar despre industria muzicala internationala.  (si sper sa aveti rabdare sa vizionati prezentarea video de la sfarsitul postarii, care este tradusa in romana). Probabil multi dintre voi au auzit deja destule teorii ale conspiratiei incat sa nu mai creada in ele, ori sa li se faca lehamite numai la auzul unei astfel de discutii. Probabil acesta este si scopul. Obisnuinta care te face sa lasi garda jos numai pentru ca auzi sau vezi un lucru de destul de multe ori.

Si daca ar fi sa ne fie ascuns ceva de catre
aceste organizatii secrete??? (in adevarata lor esenta, insa nesecrete si nepericuloase deja in ochii nostri pt ca am auzit asa de multe despre ele incat au ajuns sa ne para povesti). Unde ar ascunde de noi??? Cel mai bun loc este LA VEDERE! Chiar in fata noastra. Avand in vedere ca avem de a face cu persoane foarte inteligente, cu mult peste media normala, ei se inspira din natura, creatia suprema a lui Dumnezeu (de ex camuflarea animalelor).

Totul reprezinta o provocare si batjocura la adresa lui Dumnezeu prin degradarea creatiei Lui cea mai draga: OMUL.

  • Clipul incepe prin a identifica cuvinte si replici care se repeta in majoritatea melodiilor (cu titlul melodiei si autorul/ trupa).
  • Se explica folosirea numelui de "Rain Man" prin intermediul definitiilor din dictionare, apoi cu exemple din videoclipuri
  • Se dezvaluie cum sunt artistii ispititi sa isi vanda sufletele diavolului pentru celebritate (in schimb devenind uneltele de control al maselor) si cum se poate observa ca acesti oameni ajuns pana la nivelul in care sunt posedati
  • Se explica ce li se poate intampla artistilor care realizeaza ce au facut si vor sa se retraga (acuzatii de droguri, port arma, viol, pedofilie) si daca tot nu se potolesc, sunt eliminati - cazul lui M.J, Tupac
  • De ce multi muzicieni faimosi au murit pe data de 25 (M.J., Aalyah etc ...  Ceausescu- desi nu era in industrie, este semn clar ca a fost ordonata uciderea lui pt ca incurca interesele elitelor, data executiei nu a fost o intamplare)
  • Exista un episod intreg dedicat simbolisticii din clipuri ale lui Michael Jackson, precum si metodele prin care a fost pedepsit pentru indrazneala lui, si dasemenea pentru Eminem (care incepe sa se razvrateasca si s-ar putea sa aiba acelasi sfarsit intr-o zi...)
In final va spun ca documentarul dureaza aproape doua ore, cititul traducerii pe alocuri va fi putin cam dificil pt ca este scris peste scris (scrierea initiala era in engleza). Dar totodata va spun ca merita si trebuie sa stiti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!