3 apr. 2011

De la 1 aprilie Romanii raman fara 67 de spitale!

Guvernul acesta nenorocit si alienat mintal, a adoptat o hotarare ca, incepand din 1 aprilie 2011, sa fie inchise un numar de 67 de spitale.

Lista acestor spitale a fost deja publicata in Monitorul Oficial din data de 31.03.2011. Dupa cum veti putea observa consultand lista, cele mai multe unitati au fost deja inchise in judetele: Arges, Prahova (cate patru spitale). Bineinteles ca la polul opus, adica judetele in care nu s-a inchis NICI O UNITATE sunt: Covasna, Harghita, Satu Mare. De ce oare aceste judete nu au fost afectate de aceasta hotarare criminala? Sa fie din cauza ca sunt ele populate majoritar de catre maghiari? Nu trebuie decat sa consulatti Wikipedia aici pentru a vedea ca acesta este motivul real!

Avand in vedere ca mare parte a ajutorului pentru realegerea la presedentie a demonului Basescu a venit din partea UDMR, este de inteles ca aceasta masura este una de multumire!

Simbolurile noastre nationale sunt batjocorite de cei care, au mai multe drepturi decat noi, culmea, LA NOI IN TARA- IN TARA NOASTRA ROMANIA, NU UNGARIA!



Pacientii si doctorii au fost practic dati afara din spitale, spitale care vor fi trasformate in azile pentru batrani
În S-E ţării nu va exista un spital regional, iar gălăţenii, brăilenii şi vecinii lor va trebui să se deplaseze în alte zone pentru a beneficia de îngrijire de specialitate.

Paul Ichim -senator liberal, a comentat situţia în care se va afla pe viitor sănătatea românească: „În curând vom intra într-un protocol UE, prin care pacientul va putea folosi serviciile oricărui spital din Uniune, pe conceptul «banul urmează pacientul». Deci se va merge pe ideea-  cine nu are bani ar face bine sa crape! ( dintre Romani, bineinteles!)

6 comentarii:

Din pacate la noi oricum trebuie sa platesti indiferent unde te duci (ajungi, doamne fereste) in spital...........M-am intristat teribil cand bunica mea a avut nevoie de (prima si singura dintr-o viata de taxe si impozite) o operatie de cataracta.....Operatia costa cam 500 de euro! Iar statul roman iti da (eventual!!!!) dupa saptamani sau luni de ghisee - iti da niste cristalinuri care stii sigur daca se potrivesc sau nu........sau o suma infima de bani..........Nu stiu, serios.....ce mai e inca gratis in spitalele din ro???

treci pela mine, am un link bun la The Rite :) printre cartile de pe noptiera :)

ASA DAR,NU VA TRECE PRIN CAP DE CE AU FOST INCHISE 67 UNITATI SANITARE(SPITALE)?PENTRU CA AMICII DE LA GUVERNARE . . .-U.D.M.R.ASA POT EXTERMINA(DISTRUGE)ROMANIA.CUM VA EXPLICATI;CA LA MAJORITATEA PREFECTURILOR DIN MOLDOVA,SANT PERSOANE DE ETNIE MAGHIARA(SA NU UITAM CA PREFECTUL ESTE REPREZENTANTUL GUVERNULUI IN TERITORIU).DE ACEEA AU FOST INCHISE 67 DE SPITALE IN ROMANIA.

EU CREDEAM CA CENZURA A DISPARUT.DAR,ESTE LA FEL CA PANA LA LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE'89.DE CE TREBUIE O APROBARE PENTRU UN COMENTARIU?DE CE NU EXISTA LIBERTATEA CUVANTULUI?VOI AGENTURILE STRAINE LA-TI OMORAT PE CEAUSESCU PENTRU INTERESE VOASTRE PROPRII.O SA DATI BIR CU FUGITII TOTI DIN TARISOARA ACEEA CARE ESTE ROMANIA.FIGLII DI PUTANE.BASTARDII.CRETINI.IMBECILII CHI SIETE.

Anonim, acestea sunt regulile mele. Nu obisnuisc sa cenzurez comentariile, insa aceasta este masura mea de precautie deoarece nu doresc pe acest blog sa apara injurii. Si prefer ca persoanele care comenteaza sa nu se semneze cu Anonim, daca se poate pentru data viitoare ;) Si pe mine ma indigna situatia tocmi de aceea am scris acest articol, pentru a trage un semnal de alarma.
Iti multumesc pentru vizita.

Hello, Neat post. There's a problem along with your site in web explorer, would test this? IE still is the market leader and a large component of people will leave out your wonderful writing due to this problem.
my website - remortgages

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!