7 iul. 2010

Adevarul din versurile lui Michael Jackson

Ati ghicit! Sunt fan Michael Jackson. Am fost inca din copilarie iar cand anul trecut s-a facut anuntul ca este mort, chiar mi-a parut rau.

Nu am crezut nici o clipa zvonurile dure care au fost lipite fortat imaginii lui, probabil prea bune in lume!!!Temele a prea multor melodii de-ale sale erau problemele sociale,dezastrele naturale provocate, iubirea fata de semeni, incat a calcat pe cineva pe coada. Prea imprastia un sentiment de iubire in jur. Trebuia oprit.

Astazi vreau sa va explic faptul ca unele versuri ale lui nu erau numai sociale, dar aveau implicatii ceva mai adanci...

Probabil va amintiti cu totii melodia lui "They don't care about us!" Dar videoclipul? Tin sa va spun ca fiind copil stiam pe de rost versurile acestei melodii. Dar sunt doua versuri asupra carora vreau sa va atrag atentia :

"But if Martin Luther was living/ He wouldn't let this be!"

Atunci nu stiam nici cine era Martin Luther, nici nu intelegeam anumite imagini din videoclip. Acum insa am inceput sa inteleg.

Pentru a va convinge va pun la dispozitie o versiune tradusa a videoclipului "They don't care about us".-Lor nu le pasa de noi!


Aceste versuri le puteti asculta incepand cu minutul 3:33.

Un alt lucru de observat in videoclip la minutul 1:15 este ca MJ se opreste in fata unui zid spunand" Wheel me, thrill me, you can never kill me!" Pe zidul respectiv este desemnat un simbol pe care sigur l-ati mai vazut -ochiul din care ies raze, simbolul masonilor sau Illuminati cum isi mai zic.

Simbolul acesta care se gaseste pe bancnotele dolarilor americani:

Credeti ca este o coincidenta? La baza piramidei de pe dolarul american este un numar in cifre romane 1776. Dar ce semnifica acesta data inafara de ziua cand s-a semnat declaratia de independenta, sper sa va scriu cand voi putea intelege ce inseamna.......

Sper ca v-am dat iarasi de gandit......

1 comentarii:

Ηi! I'm at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!
My web page :: estetica dentara

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!