10 feb. 2011

Logo-ul Disney


Acum doi ani de zile, undeva prin 2009, se anunta lansarea in grila a programului de televiziune Disney Channel Romania. Oau, ziceam eu atunci, ce bine! Desene animate clasice pt kinderi, o minunatie! Ma gandeam sa ma uit chiar si eu din cand in cand. Insa nu mica mi-a fost mirarea cand, de fapt am vazut ca desnele animate pe care le transmite acest post sunt nu numai ca ciudate, dar si destul de violente, in imagini si limbaj.

Sa nu mai spun ca
odata, am stat intr-un mijloc de transport in comun langa un copilas care parea brainwashed...si bodoganea verzi si uscate despre cum se lupta cu nu stiu cine (spunea niste nume atat de ciudate incat nu am putut sa le retin), si cum isi ameninta adversarul ca il va decapita, scoate matele, vaporiza etc etc etc.

Sa trecem peste faza cu creierii unui copil care absorb ca un buretel toate aceste tampenii la logo-ul Disney, caci despre acesta vroiam sa discutam. Modul de scriere nu cred sa fie intamplator. Dar se observa indeosebi repetitia unei cifre: 6. Call me crazy, dar litera W este formata de fapt dintr-un 6 si reflectia lui in oglinda. Apoi t-ul de la sfarsitul lui Walt ascunde inca un 6, de data asta pe orizontala. Inca un 6 in oglinda este litera D de la Disney. Inca un eventual 6 ar parea punctul de pe i, desi aici este putin ambiguu, pt ca liniile sunt unite. Ultimul 6 ese regaseste in y-ul final.

Deci am gasit 6 de 6!. Intamplator? Daca ar fi sa scoatem din ecuatie cei doi 6 in oglinda si 6-le din punctul pe i, ramanem cu ...666.

Cifra 6 are ca divizori pe: 1, 2 si 3 (facand exceptie de cifra 6 in sine). Daca iteram acesti divizori obtinem 11, 22, 33- dogma masonica a cunoasterii. ( ci nu 11, 13 si 33 cum se minte pe internet).

Mai mult, Walt Disney se spune ca era mason de gradul 33, cel mai inalt rang in masonerie. De altfel, in parcul walt Disney exista un club privat (neaccesibil publicului) numit 33 Club!

3 comentarii:

ai citit 'simbolul pierdut' de dan brown ?

cum vad ca tot te intereseaza subiecte conspiratorii,

http://horoscopicastrologyblog.com/2009/12/29/dan-browns-the-lost-symbol-features-astrology/

cartile lui Brown sunt atragatoare.

Cam..viclene de atragatoare. Faptul ca se leaga de cateva lucruri si ipoteze despre care lumea nu stie (ca nu are timpul necesar sa se informeze si pt ca majoritatea suntem deja "robotizati"), si le prezinta publicului, leaga cititorul de ideile lui care, insa, sunt indreptate in exact directia opusa fata de adevar.

Tactica lui este de a oferi practic o premisa existenta pe tava, reala, si de la ea apoi te conduce catre ce vrea pana lui (si ma refer la pana de scris ;)

Avand in vedere ca in cartile lui PARE ca ataca Vaticanul, si totusi a beneficiat de o mare publicitate internationala, ar trebui sa dea de gandit si unui tanc. Ori Vaticanul, acel stat micut si aparent inofensiv pentru multi aerieni, CONDUCE marea parte a lumii.

O carte insa perfect fundamentata, cu fotografii reale si explicatii logice astfel incat ar intelege si cel mai prost dintre prosti, niciodata nu va fi lasata sa iasa la lumina sau sa se "imprastie" pe plan international. THINK!

care desene animate ca-s doare filme cu adolescenti prosti!

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!