15 aug. 2011

STOP ridicarii abuzive a masinilor!!!

Toti locuitorii sectorului 6 al capitalei (sector cunoscut pentru locurile de parcare insuficiente), sunt invitati incepand de astazi 15 august 2011 sa semneze petitia prin care nu se vor mai lasa umiliti si jecmaniti de "hingherii de masini". Trebuie sa le dam de inteles guvernantilor ca noi, cetatenii, nu avem numai obligatii, ci si DREPTURI!   

In acest sens, potrivit Constitutiei, este nevoie de 100.000 semnaturi pentru sustinerea proiectului deja initiat si introdus in parlament, prin care, IMPREUNA, vom schimba aceasta lege.

Aceasta actiune a fost demarata de catre dl. Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Ştefan Florescu – Din suflet, pentru suflet”.
Durata actiunii este 15 august - 15 septembrie a.c. Exista 10 corturi in sectorul 6 amplasate în zona pieţelor agro – alimentare şi marilor intersecţii. 
1. bd. Ghencea nr. 30 (capătul tramvaiului 41)

2. str. Drumul Taberei nr. 90 - Piaţa Valea Ialomiţei

3. str. Drumul Taberei nr. 122-124 - Piaţa Chilia Veche

4. str. Drumul Taberei nr.18 - Piaţa Orizont

5. str. Drumul Taberei nr. 34 ( în faţa complexului alimentar)

6. str. Drumul Taberei nr.42 - Piaţa Drumul Taberei

7. bd. Iuliu Maniu nr. 134 – 140 - Piaţa Gorjului

8. bd. Iuliu Maniu nr.73 – 92 - Piaţa Veteranilor

9. bd. Iuliu Maniu nr. 38 - 42 - Pasajul Lujerului

10. Calea Crângaşi nr. 29 - Piaţa Crângaşi


 NUMAI IMPREUNA PUTEM SCHIMBA CEVA!!!

PS: "hingherii de masini" sunt o firma PRIVATA care a facut avere pe spinarea noastra, fara a avea vreo obligatie de a amenaja parcari! Va intrebati a cui este fima privata? Cred ca stim cu totii raspunsul!


3 comentarii:

ba sa le ridice pe TOATE.si sa le arunce in cosmos.Ca ati ajuns sa considerati trotuaru locu vostru de promenada si parcari.Sint prea multeeeeeeeee!!! Ne-am saturat de tinichelele de pe trotuare si strazi.MAI AVETI SI TUPEU SA FACETI PETITII...hmmmm...idee buna...vom initia si noi o petitie pentru stoparea parcarilor pe trotuare...

@irina fagu: gandirea dumneavoastra este complet gresita. sa va spun de ce? pentru ca exista o problema intr-adevar, cum ati mentionat (prea multe masini). dar este ceva normal ca parcul auto sa fi crescut fata de acum 20 de ani. insa infrastructura a ramas aceeasi. la fel si numarul locurilor de parcare. nu cred ca ati fost vreoadat in situatia in care sa veniti de la munca si sa dati ture de bloc 40 de minute, pana simti ca innabunesti si iti vine s-o lasi parcata in mijlocul strazii. egoismul este o trasatura pregnanta a romanului, insa va rog ca dumneavoastra sa nu fiti.
mie personal nu mi-a fost ridicata niciodata masina, insa nu ii blamez pe cei care au parcat-o in locuri nepermise, dat fiind ca nu au facut-o din rautate, ci din cauza insuficientei locurilor de parcare.

pentru informatia dumneavoastra, fima care se ocupa de ridicarea masinilor parcate "necorspunzator" este o FIRMA PRIVATA, care tot ce face cu banii castigati astfel este sa si-i bage in buzunar. banii acesia nu au fost si nu sunt folositi pentru a CREEA LOCURI DE PARCARE, cum ar fi normal.

asadar, va rog, inainte de a avea impulsul de a da replica, sa va ganditi (ca de aceea se presupune ca sunt fiinte superioare animalelor), sa analizati situatia din toate punctele de vedere, si apoi sa "deschideti gura"

in plus, taxa pt sectorul 6 este cea mai mare - 600 de ron (in sect 5 nu se fac ridicari, iar in celelalte taxele sunt cu mult mai mici intre 200-400 ron)

va multumesc pentru vizita

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!